Loading..

Apparaat installatie

Onze apparaatconfiguratieservice helpt u om uw nieuwe technologie probleemloos aan de praat te krijgen. Of u nu een nieuwe computer, tablet, telefoon of ander apparaat hebt gekocht, onze experts kunnen u helpen deze in te stellen en verbinding te maken met internet, e-mail en andere toepassingen. We nemen de tijd om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen en ervoor te zorgen dat uw nieuwe apparaat is geconfigureerd om hieraan te voldoen. Van het installeren van software en het bijwerken van stuurprogramma’s tot het instellen van gebruikersaccounts en het configureren van beveiligingsinstellingen, wij regelen alles om ervoor te zorgen dat uw nieuwe apparaat volledig operationeel en gebruiksklaar is. Met onze apparaatconfiguratieservice vermijdt u de frustratie en verwarring van het zelf proberen uit te zoeken, en kunt u meteen genieten van uw nieuwe technologie.

filler-img-14

Apparaat installatie

Dit zijn eenmalige kosten voor het instellen van uw device
60,- Eenmalig
  • E-mailaccounts configureren
  • Apps installeren en configureren
  • Cloudopslag en synchronisatie instellen
  • Contacten, foto's en gegevens van oude apparaten overzetten
  • Nog veel meer

Veel gestelde vragen

Welke soorten apparaten door de service kunnen worden ingesteld
Onze apparaatconfiguratieservice kan helpen bij het instellen van een breed scala aan apparaten, waaronder computers, laptops, tablets, smartphones, printers, smart home-apparaten en meer.
Moet ik het apparaat bij uw bedrijf kopen om uw installatieservice te gebruiken?
Nee, we bieden onze installatieservices aan iedereen die hulp nodig heeft bij het instellen van hun apparaat, ongeacht waar het apparaat is gekocht.
Helpt de service mij bij het overzetten van mijn bestanden en gegevens naar het nieuwe apparaat?
Ja, onze apparaatconfiguratieservice omvat hulp bij het overzetten van bestanden en gegevens van uw oude apparaat naar het nieuwe.
Wat moet ik doen als ik extra hulp nodig heb nadat de installatie is voltooid?
Onze service omvat ondersteuning na de installatie om u te helpen met eventuele aanvullende vragen of problemen met uw apparaat.